Edzőink

Edzőink

Edzőink

Edzőink

Miszlai Krisztina

Miszlai Krisztina (Csucsu) vagyok.

Tanulmányaimat a Semmelweis Testnevelési Egyetemen szereztem meg ,majd később számos továbbképzéssel bővítettem a tudásom.

Meghatározó edzésforma volt csoportos óráim számában  a kangoo jumps ,ami hatalmas öröm volt mind a kliensek és jómagamnak is.

A step és dance képzések által tanultakat a mai nap is szívesen építem be az órák anyagába.

Ezeken felül elvégeztem és lettem fanatic jumps , hot iron 1 és 2  oktató.Preventívebb irányban body art és gerinctréner.

Több mint  20 éve mozgok az edzőtermek világában, az Életem elengedhetetlen és meghatározó része!

A mozgás szeretete , és általa az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok! 

Fontos számomra,hogy azt csinálhatom,amit a legjobban szeretek,és hogy a sport iránti szeretetemet átadjam másoknak a személyes tapasztalataimmal és megszerzett tudásommal,amit a mai napig igyekszek bővíteni. Edzőként azt tartom a legfontosabbnak,hogy segítséget nyújtsak azoknak,akik elhatározták,hogy kitörnek a rendszertelen és mozgásszegény életmódjukból. Célom,hogy a rendszeres mozgás életmóddá alakuljon a mai felgyorsult világunkban , a stressz által létrejött negatív változásokat kizárjuk,és egy kiegyensúlyozott életvitelt alakítsunk ki , mely által az önbizalmad nő, sikeresebb és boldogabb leszel az élet minden területén.

Szakszerű tudásommal és tanácsaimmal és egy nagy adag motivációval segítelek ebben. 

Várlak sok szeretettel az óráimon.

Tovább olvasom

Elérhetőségek

Telefonszám:
tel:06702836571

Tanulmányok

Victory Fitness Hűvösvölgy

További edzőink

Pump&Core
Energymove köredzés