Edzőink

Edzőink

Edzőink

Edzőink

Molnár Nikolas

Sziasztok,

Nikolas vagyok… egyik nagy szenvedélyem a sport. Óvodás korom óta  edzem rendszeresen😉karatéztam, teniszeztem, úsztam, vízilabdáztam  és a mai napig keményen edzek. Számomra a sport nem csak arról szól, hogy izmos legyek, hanem hogy erősebbé, kitartóbbá és mentálisan is ellenállóbbá váljak. Szeretek másokat is motiválni, segíteni abban, hogy megerősödjenek minden szinten és elérjék a kívánt alakjukat. Hiszem, hogy a megfelelő edzésprogrammal és táplálkozással bárki képes lehet arra, hogy átalakítsa a testét és az életmódját….

Tudom, hogy a változás időt és elkötelezettséget igényel. Elhagyni a komfortzónát és új kihívások elé állni bátorságot igényel, legyen szó izomtömeg-növelésről, fogyásról, vagy erőnlétről. Személyre szabott edzésterv nélkül nincs fejlődés, hisz mindenki más alapoktól indul.Hiszek abban, hogy bármit elérhetsz, amit kitűzöl magad elé. A mentális erő ugyanolyan fontos, mint a fizikai erő.A kitartás, az önfegyelem és a koncentráció mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy erősebbé váljunk.Az eredményekhez idő kell és minden eredmény kis lépésekből épül fel.Az önismeret és a fejlődés elválaszthatatlan részei ennek az útnak.Ne felejtsd, hogy a pihenés és a regeneráció ugyanolyan fontos, mint maga az edzés. A megfelelő alvás és a relaxáció elengedhetetlen, ugyanúgy mint  pozitív energia, a humor és komoly hozzáállás. A kemény munka és az  izzadás mellett velem sokat fogsz nevetni. 

Nincs kifogás, csak kemény munka van és ne feledd: legyél ma jobb, mint tegnap voltál! Hiszem, hogy a szorgalom, kitartás, egyensúly és a megfelelő hozzáállás nélkülözhetetlen. Mindenkinek szüksége van támogatásra és inspirációra, én itt vagyok, és ha szeretnéd, hogy velem dolgozz, keress bizalommal!

N – Ne add fel!💪🧠

I – Inspirálódj! 🔥💡

K – Koncentrálj !🎯🤔

O – Optimalizálj! ❤️🏆

L – Légy kitartó! 🚀🔑

A – Akarj! ⚡💥

S – Sikerülni fog!🏅🙌❤️🏆

Tovább olvasom

Elérhetőségek

Telefonszám:
+3630 889 6006

Tanulmányok

2021. Szakképesítés: Sportedző
2021. Szakképesítés: Testépítés
2021. Szakképesítés: Fitness
2021. Szakképesítés: Szakedző

Victory Fitness Hűvösvölgy

További edzőink